Let opJavascript is op dit moment uitgeschakeld. Schakel in voor fyto-ondernemerscheck.nl

Bepaal uw eigen risicosituatie

Onderwerp 1 van 7

Algemene bedrijfshygiëne
1.
U teelt aardappelpootgoed. Zijn er in een straal van 10 km bedrijven die ook aardappels telen?
2.
Op welke grond teelt u?
a. Zand
b. Klei
c. Veen
3.
Welk uitgangsmateriaal gebruikt u? (meerdere antwoorden mogelijk)
a. Eigen pootgoed
b. Aangekocht pootgoed
c. Stammenteelt/selecties vanuit uitgangsplant(en)
d. Miniknollen
4.
Teelt u naast pootgoed ook nog consumptieaardappelen en/of zetmeelaardappelen?
5.
Volgt u het gehele jaar vaste hygiëneregels in uw bedrijfsvoering?
6.
Houden alle medewerkers, leveranciers, loonwerkers en andere personen op het bedrijf zich aan uw hygiëneregels?
7.
Registreert u de door u uitgevoerde bewerkingen, zoals bespuitingen, ploegen, rooien, sorteren en verpakken?
a. Nee, nooit
b. Ik onthoud de uitgevoerde bewerkingen zelf, ik noteer ze niet
c. Ik noteer alle uitgevoerde bewerkingen met de datum in een logboek